Kategóriák
Termék részletek


Gardena Öntözőkomputer Easy Plus (1888-20)

Gardena Öntözőkomputer Easy Plus (1888-20)
 • Gardena Öntözőkomputer Easy Plus (1888-20)
 • Gardena Öntözőkomputer Easy Plus (1888-20)
 • Gardena Öntözőkomputer Easy Plus (1888-20)
12 015 Ft

Az egyszerű és automatikus kertöntözésért

A GARDENA Öntözőkomputer EasyPlus használatával a kert öntözőrendszere könnyen ki- és bekapcsolható. Az elemmel működő egységet a csapra kell csatlakoztatni, és két forgatógomb segítségével üzemeltetni. Az öntözés időtartama és gyakorisága tetszés szerinti kombinációban beállítható. Az óránként indítható késleltető funkció a kívánt időben üzemelteti az esőztető vagy a csepegtető rendszert. A legjobb kora reggel vagy késő este öntözni a kertet. Az időjárásálló programozóegység eltávolítható. A GARDENA kültéri párásító készlet további beállításai: optimális levegőhűtés rövid, de gyakori permetezéssel.

Egyszerű kezelés

Az öntözőkomputeren könnyen beállítható a szükséges öntözési időtartam és gyakoriság, a két nagy forgatógombbal. Az időjárásálló programozó egység eltávolítható a még kényelmesebb beállításhoz.

Rugalmas öntözés

60 előre beállított, változó időtartamú és gyakoriságú öntözőprogram közül választhatsz. Az óránként indítható késleltető funkció a kívánt időben üzemelteti az esőztető vagy a csepegtető rendszert.

Ideális a Kültéri párásító készlethez

A rövid impulzusok és a gyakori ismétlések kombinációi miatt az EasyPlus öntözőkomputer ideális a GARDENA kültéri párásító készlet léghűtési céljához.

"Vizet, most" funkció

Ha az öntözést azonnal el kell indítani, manuálisan is aktiválható anélkül, hogy eltávolítanánk az egységet a csapról vagy megváltoztatnánk a beállításokat.

"Biztonsági leállítás" technológia

Az öntözőkomputer mindig megbízhatóan működik a "Safe Stop" technológiának köszönhetően. Ha az elem energia szintje túl alacsony az öntözési folyamat teljes ellenőrzéséhez, akkor a folyamat nem indul el. A piros LED is időben figyelmeztet, ha az elemet cserélni kell.

 • Öntözési gyakoriság: minden 4/8/12/24/72 órában

  Csatlakozó menet a csaphoz: 26,5 mm (G 3/4) és 33,3 mm (G 1) a készletben

  Üzemi nyomás: 0,5 - 12 bar

  Beállítható öntözési idő: 1 - 120 perc

 • Gyártó
  Gardena
  Termék típus
  Öntözőkomputer
  Garancia
  12
  Várható kiszállítás legkorábban
  2019.07.18
  Szállítási költség
  999
  Személyes átvétel
  Nem elérhető
  Csomagpontra
  849
  Futárszolgálattal
  999
  Vonalkód (EAN)
  4078500045773
  Cikkszám
  1888-20
  Tömeg
  2 kg/db
Webáruház készítés