Kategóriák
Termék részletek


Oszlop - impregnált, gyalult, fózolt fenyő 9 x 9 x 300 cm

Oszlop - impregnált, gyalult, fózolt fenyő 9 x 9 x 300 cm
 • Oszlop - impregnált, gyalult, fózolt fenyő 9 x 9 x 300 cm
4 760 Ft

Oszlop - impregnált, gyalult, fózolt fenyő 9 x 9 x 300 cm

 

 • Gyalult, fózolt, magas nyomáson telített impregnált északi borovi fenyő oszlop játszóterek, pergolák, kerítések, kerti építmények építésére.
  Nem szárított faanyag, erre mindenképpen tekintettel kell lenni a felhasználáskor, megmunkáláskor Az északi típusú, jó minőségű erdei(borovi) fenyő kiváló szilárdsági és rugalmassági jellemzőkkel rendelkezik (az értékek a vörösfenyőéhez hasonlóak).

   

  A legnagyobb előnye a kezeletlen faanyaggal szemben az, hogy a magas nyomású impregnálás hosszú évekre tartósítja a fát kültéri használat esetén is, így az nem fog idő előtt elkorhadni. A négy oldalán gyalult, fózolt kivitel ezen felül leveszi Önről a megmunkálás fárasztó terhét.
  Az UV sugárzás káros hatásai ellen ajánlatos kültéri vékonylazúrral kezelni. Mivel nem szárított faanyag, ezért vastaglazúrral csak akkor javasoljuk a felületkezelését ha a nedvességtartalma 14% alá csökken.

   

  Kérjük, vásárlás előtt mindenképp olvassa el figyelmesen a faanyagok természetes tulajdonságairól szóló leírást itt: Tudnivalók a faanyagokról

   

  Csomagolás mérete: 9x9x300 mm

   

 • Termék típus
  Oszlop
  Garancia
  12
  Várható kiszállítás legkorábban
  2019.08.26
  Kézbesítési idő
  1-2 munkanap
  Szállítási költség
  2099
  Személyes átvétel
  ingyenes
  Csomagpontra
  849
  Futárszolgálattal
  2099
  Cikkszám
  NLD-23492
  Tömeg
  18 kg/db
Webáruház készítés