Kategóriák
Termék részletek


Palram Arcadia 5000 701592 Fedett kocsibeálló

Palram Arcadia 5000 701592 Fedett kocsibeálló
662 990 Ft

Palram Arcadia 5000 701592 Fedett kocsibeálló

 

 • Modern, tágas és elegáns kocsibeálló, amelyet Ön is képes egyetlen nap alatt önállóan felépíteni, köszönhetően a Palram cég okos technológiájának.  

   

  - A gyakorlatilag örökös konstrukció 80 x80 mm vastag alumínium profilokból és üregkamrás polikarbonátból áll.

  - Az elegáns design, tágas belsőtér elősegíti a könnyű használatot.

  - A tetőpanelek ellenállnak a magas terhelésnek és a jégesőnek egyaránt.

  - A tetőpanelek egyedi elhelyezése kiegészítő rögzítők nélkül történik, tökéletes a tömítés, egyszerű a szerelés és elhanyagolható a hőtágulás.

  - A horganyzott acélelemekkel ellátott alumínium keret porszórással ellátott, és nagymértékben ellenáll a rozsdásodásnak.

  - Az áttekinthető szerelési útmutatónak és az egyedi konstrukciójának köszönhetően, a szerkezet felépítéséhez elegendő 2 személy.

    Méretek és árak   Időjárásálló Heavy-duty konstrukció Vízelvezető csatorna Egyszerű tetőpanel rögzítés A rögzítő elemek a termék tartozékai   Egyszerű szerelés:   - A szerkezet felépítését két személy kényelmesen elvégzi egy nap alatt. - A szerelésnél nincsenek nehéz alkatrészek. - A szerelési útmutató lépésről-lépésre áttekinthető. - Minden rögzítő alkatrész a termék tartozéka. - Szükség esetén a kocsibeállót könnyedén szétszerelheti és áthelyezheti egy másik helyre.     Széles és magas bejárat a biztonságos és könnyű átjáráshoz   Tartós és ellenálló konstrukció - 100%-os UV védelemmel rendelkezik a tetőpanelek törékenysége és besárgulása ellen. - A kocsibeálló nem igényel további karbantartást. - Egyszerűen tisztítható felmosóval, vagy csak az eső által.     Kiváló fedett terület, amely nemcsak parkolásra, hanem játszótérnek, pihenéshez stb. is hasznosítható: - Védi a gépkocsit az esőtől, a hótól, az UV sugárzástól, a jégesőtől, vagy a lehullott levelektől. - A beépített csatornarendszer gondoskodik a biztonságos vízelvezetésről.

   

 • Gyártó
  Palram
  Termék típus
  Fedett kocsibeálló
  Garancia
  120
  Várható kiszállítás legkorábban
  2021.02.01
  Kézbesítési idő
  2-3 munkanap
  Szállítási költség
  ingyenes
  Személyes átvétel
  ingyenes
  Csomagpontra
  Nem elérhető
  Futárszolgálattal
  ingyenes
  Vonalkód (EAN)
  7290103110673
  Cikkszám
  dlg-701592
  Tömeg
  210 kg/db
Webáruház készítés