Kategóriák
Termék részletek


Riwall AM18B1901054B Riwall PRO RALM 3740i - Akkus fűnyíró 40V s szénkefe nélküli motorral

Riwall AM18B1901054B Riwall PRO RALM 3740i - Akkus fűnyíró 40V s szénkefe nélküli motorral
89 990 Ft

Riwall AM18B1901054B Riwall PRO RALM 3740i - Akkus fűnyíró 40V s szénkefe nélküli motorral

 

 • RALM 3740i - Akkus fűnyíró 40V s szénkefe nélküli motorral

   

  modern nagy teljesítményű, karbantartást nem igénylő PowerMax motor

   

  kertje gondozásának legkényelmesebb módja – magas teljesítmény, könnyű indítás, halk működés, zéró károsanyag kibocsátás, zéró szervizanyag (olaj, üzemanyag, gyújtógyertya, szűrő stb.)

   

  optimalizált alváz és oldalkidobó terelő a tökéletes fűgyűjtésért

  kényelmes központi vágási magasság állítás

  ergonomikus csúszásgátló markolat akkuszint kijelzővel

  a tolókarok könnyen összecsukhatók a könnyű tároláshoz és mozgatáshoz

  tágas műanyag gyűjtőkosár telítettség kijelzővel

  markolat a kényelmes hordozhatóságért

  tartós polimer alváz

  biztonsági kulcs a nem kívánt indítás megelőzéséhez

  bármely Riwall akkuval és töltővel kombinálható

  2 év teljes garancia az akkura – probléma esetén automatikusan újra cseréljük

  a gép biztonságosan átment a neves német TÜV minősítő cég összes tesztjén

  az akku és a töltő külön vásárolható

     PowerMax technology:

   

    A legújabb szénkefe nélküli technológia olyan teljesítményt biztosít a motoroknak, melyre korábban csak a benzinmotoros gépek voltak képesek. Velünk ellentétben azonban számos előnye van – könnyű indítás, zéró karbantartás, zéró szervizanyag (olaj, üzemanyag, gyújtógyertya, szűrő stb.), halk üzem és zéró károsanyag kibocsátás.

   

    Alapelv: az állórész a motor belső oldalán van elhelyezve és az állandó mágnesekkel ellátott forgórész belül forog. Ennek köszönhetően a tekercs kisebb erőfeszítésnek van kitéve, megszűnik a szénkefék fékező hatása és így a magas hőtermelés, a ionizáló szikrák keletkezése és a szerkezet meghibásodásának veszélye. Ugyanakkor lényegesen könnyebb a szénkefék hűtése, elhelyezkedésük lehetővé teszi az egész motor befedését, a hő elvezetését a felületéről és elkerülni a szerkezet beszennyeződését, a csapágyakat beleértve. Az egész szerkezet egyszerűbb és könnyebb, mint a klasszikus szénkefés elektromotor.  

   

  Elektronikus vezérlés: az erő, amely a tengelyt forgatja elektronikusan vezérelt. Ennek köszönhetően a motor csak annyi energiát használ, amennyi az adott terhelésnél szükséges, továbbá állandó forgatónyomatékot tart. Így azonos erő áll rendelkezésre alacsony, ill. magas fordulatszámnál, ezzel jelentősen növekszik az akku üzemképességi időtartama.  

   

  Motor magasabb hatékonysága: a PowerMax motor magasabb fordulatszáma, kevesebb mozgó alaktrésze, a szénkefék hiányából fakadó zéró súrlódás és a jelentősen alacsonyabb melegedés következtében a hagyományos elektromotoroknál 30-50%-kal magasabb teljesítmény érhető el. Ezáltal olyan erővel szembesülhet, melyet eddig csak a legerősebb elektromos vagy benzines gépeknél tapasztalhatott.  

   

  Több kényelem: a szénkefe nélküli új technológiának köszönhetően a PowerMax motorok halkabbak a hagyományos elektromotoroknál és akár 70%-kal alacsonyabb a káros vibrációk szintje. A munka ezáltal kényelmessé és kellemessé válik.

   

  Hosszabb élettartam: a PowerMax motorok lényegében nem igényelnek karbantartást, továbbá a szénkefe nélküli modern koncepciónak és a motor teljes befedhetőségének köszönhetően különösen ellenálnak az ütéseknek, amik gyakoriak a kerti gépekkel végzet munkák esetében, ill. a belső szennyeződéseknek. Élettartamuk ezáltal szinte megduplázódik a hagyományos szénkefés motorokhoz képest.

   

   

   

 • Gyártó
  Riwall
  Termék típus
  Akkumulátoros fűnyíró
  Garancia
  24
  Várható kiszállítás legkorábban
  2019.10.17
  Kézbesítési idő
  2-3 munkanap
  Szállítási költség
  ingyenes
  Személyes átvétel
  ingyenes
  Csomagpontra
  ingyenes
  Futárszolgálattal
  ingyenes
  Cikkszám
  dlg-AM18B1901054B
  Tömeg
  30 kg/db
Webáruház készítés