Kategóriák
Termék részletek


Scheppach WSE860 - 130 a -es inverteres hegesztő tartozékokkal

Scheppach WSE860 - 130 a -es inverteres hegesztő tartozékokkal
 • Scheppach WSE860 - 130 a -es inverteres hegesztő tartozékokkal
 • Scheppach WSE860 - 130 a -es inverteres hegesztő tartozékokkal
46 290 Ft

Scheppach WSE860 - 130 a -es inverteres hegesztő tartozékokkal

 • Üzemi feszültség: 230 V, 50 Hz

  Névleges feszültség terhelés nélkül: 85 V

  Hegesztési áram: 10–130 A

  Hegesztő elektróda átmérője: 1,6–3,2 mm

  Méretek: 275x125x210

  A Scheppach WSE 860 inverteres hegesztő kompakt, könnyű és egyszerűen kezelhető nagy teljesítményű gép, amely alkalmas hegesztési munkákra a családi vagy a hétvégi házak garázsaiban, műhelyeiben, stb. Praktikus tartozék szettel kerül forgalomba, amelyben megtalálható minden, ami lehetővé teszi az akár azonnali hegesztési folyamat elkezdését, úgymint a testkábel testcsipesszel, a munkakábel elektródafogóval, a hegesztőpajzs, a salakoló kalapács acél drótkefével és 3 x hegesztő elektróda. A vállheveder és a döntött fogantyú megkönnyítik a gép könnyű hordozását.

  A gép a túlmelegedés ellen hatékony hűtési rendszerrel védekezik, ráadásul a túlterhelés elleni védelmet fényjelzéssel is kiegészítették. A hegesztési áramerősséget a fokozatkapcsoló segítségével lehet szabályozni 10-130 A tartományban. A gép kiváló eredményeket ért el a cseh professzionális hegesztők és szakeladók által végzett tesztelés során. Az alkalmazott legmodernebb technológiák miatt, amelyek megkönnyítik a hegesztést, a gép nemcsak a gyakorlott hegesztőknek ajánlott, hanem alkalmas a teljesen kezdők számára is.

  ARC FORCE- funkció:

  a hegesztés során elősegíteni az ívstabilizálást. Ha az ív rövidül (az elektróda letapadhat) a gép több áramot " bocsájt ki ", és az elektróda elég. Ellenkező esetben, amikor az ív túl hosszú, a gép " csökkenti " az áramot, és a hegesztőnek marad annyi ideje, hogy megközelítse a hegeszteni kívánt anyagot az elektródával úgy, hogy azt ne kelljen újra begyújtani.

  ANTI STICK- funkció:

  a letapadást gátló funkció. Amennyiben mégis letapad az elektróda, abban az esetben ez a funkció biztosítja a hegesztőáram ugrásszerű lecsökkenését a minimumra. Az elektróda nem izzik, hanem lehűl, és így könnyen elhúzható anélkül, hogy azt kivennénk az elektródafogóból.

  HOT START- funkció:

  ez az a funkció, amely kb. 30%-kal megnöveli a beállított áramot, és megkönnyíti az ív kialakulását. A sikeres ívgyújtás után az áramerősség lecsökken a hegesztő által beállított értékre.

  Tartozékok: vállheveder, testkábel testcsipesszel, munkakábel elektródafogóval, 3 x hegesztő elektróda (2/2,5/3 mm), salakoló kalapács acél drótkefével és hegesztőpajzs.

   

  Tájékoztató a garanciális feltételekről (PDF)

   

 • Gyártó
  Scheppach
  Termék típus
  Inverteres hegesztő
  Garancia
  48
  Várható kiszállítás legkorábban
  2019.12.16
  Kézbesítési idő
  2-3 munkanap
  Szállítási költség
  ingyenes
  Személyes átvétel
  ingyenes
  Csomagpontra
  ingyenes
  Futárszolgálattal
  ingyenes
  Cikkszám
  5906602901
  Tömeg
  5 kg/db
Webáruház készítés