Kategóriák
Termék részletek


Scheppach PL 55 merülőFűrész

Scheppach PL 55 merülőFűrész
 • Scheppach PL 55 merülőFűrész
 • Scheppach PL 55 merülőFűrész
 • Scheppach PL 55 merülőFűrész
54 990 Ft

Scheppach PL 55 merülőfűrész

 • Teljesítmény: 1200 W

  Motor: 230 V, 50 Hz

  Fűrészlap átmérője: 160 mm

  Láncvezető hossz: 1400 mm

  Állítható vágási szög: folyamatos 55 mm

  Dönthető munkaasztal tartomány: 0-45°

  Tengely méret: 20 mm

  Fűrészlap fogainak száma (z): 24

  Fordulatszám: 5500 fordulat percenként

  Minimum távolság fal-vágókorong: 15,5 mm

  Maximális vágási mélység 90°-nál vezetősínnel: 49,5 mm

  Maximális vágási mélység 45°-nál vezetősínnel: 36,5 mm

  Maximális vágási mélység 90°-nál vezetősín nélkül: 55 mm

  Maximális vágási mélység 45°-nál vezetősín nélkül: 41 mm

   

  PL 55 - merülőfűrész

   

  Sokan abban a meggyőződésben vannak, hogy minőségi, pontos, sorjamentes vágásokat, csak drága lapszabászgéppel vagy asztali körfűrésszel lehet elvégezni. A valósság azonban az, hogy pontos vágást egyszerűben és olcsóban is el tudunk végezni. Amennyiben megkérdezik a profi szakembereket, szívesen elárulják ennek titkát. A merülőfűrész a megoldás! Profi merülőfűrész ára töredéke a lapszabászgép árának.

   

  A gond ott van, hogy az egyszerű felhasználónak a körülbelül százötven ezer forintos ár még mindig nagyon magas. A Scheppach cég, mint első a világon, kínál merülőfűrészt kézi körfűrészgép árában. Így mindenki olyan egyszerűen és hatékonyan dolgozhat, mint egy profi.

   

  A merülőfűrészt leegyszerűsítve úgy lehet jellemezni, mint egy vezetősínen működő körfűrész. Összességében azonban a vezetősín funkciója sokkal átgondoltabb és sokkal több egyedi megoldást kínál. A hagyományos körfűrészekhez képest a merülőfűrész, mint ahogy a nevéből is kitűnik, képes fokozatosan beállítható vágási mélységben dolgozni. Ennek köszönhetően a vágást a deszka/lap bármely pontján elkezdheti, gond nélkül kivághat nyílásokat (ideális a mosdók vagy tűzhelyek helynek kivágásához), elvégezheti a parketta kivágásokat úgy, hogy nem sérül az alatta lévő felület, stb.

   

  Vezetősínnel történő használat során egyenes, sorja mentes, pontos szögbeállítási lehetőséggel végezhet vágást, elvégezheti az ajtók méretre vágását, deszka marást stb. A merülőfűrészt használhatja természetesen vezetősín nélkül is, mint egy hagyományos körfűrészt.

   

  A PL 55 merülőfűrész kiválóan felszerelt. Az ergonomikus fogantyú speciális, puha csúszásgátló réteggel van bevonva. A gép rendelkezik integrált forgácselszívó kivezetővel, 0°-45°-ig beállítható vágási szög lehetőséggel és 55 mm-ig beállítható vágási mélységgel. A fűrészlap mögött integrált hasítóék van, mely nyitva tartja a vágási horonyt, megakadályozva így a fűrészlap esetleges beékelődésénél a gép veszélyes lepattanását.

   

  Okos konstrukciójának köszönhetően közvetlenül fal melletti (pusztán 16 mm) vágásokat is végezhet a géppel. A fűrészgépet különböző tartozékokkal egészítheti ki. A PL 55 géphez, két darab 700 mm vezetősín, szorítóelem és kifordulás elleni védelem tartozik. A vezetősín biztosítja a pontos, egyenes és biztonságos fűrészirányítást és egyben védi a megmunkált anyagot a sérülésektől. Gumibevonatú sínnel van ellátva, mely biztosítja a tiszta, sorjamentes vágásokat. Az alján elhelyezett öntapadós szalagok biztosítják a jó tapadást a sima felületeken is. Szorítóelemek segítségével több vezetősín is csatlakozható, és így lehetőség van nagyon hosszú vágások elvégzésére is.

   

   

  Tájékoztató a garanciális feltételekről (PDF)

   

 • Gyártó
  Scheppach
  Termék típus
  Merülőfűrész
  Garancia
  48
  Várható kiszállítás legkorábban
  2020.09.29
  Kézbesítési idő
  2-3 munkanap
  Szállítási költség
  ingyenes
  Személyes átvétel
  ingyenes
  Csomagpontra
  Nem elérhető
  Futárszolgálattal
  ingyenes
  Cikkszám
  5901802915
  Tömeg
  7 kg/db
Webáruház készítés