Kategóriák
Termék részletek


Activa Halifax 11993 lávaköves gázgrill oldalsó gázégővel

Activa Halifax 11993 lávaköves gázgrill oldalsó gázégővel
89 990 Ft
Telefonszám:
061 99-88-213
Garancia (fogyasztóknak):
12 hónap

Activa Halifax 11993 lávaköves gázgrill oldalsó gázégővel

 

 • Halifax - lávaköves gázgrill oldalsó gázégővel

   

  A lávaköves grillezők nagyon közkedveltek, mivel hogy egyesítik a gázgrillek egyszerű használatát a faszenes grillezés hangulatával. A természetes lávakövek gyorsan közvetítik a hőt az égőfejektől a grillezett ételekhez, amelyek így megtartják a zamatosságukat. A lávakövek pórusai felszívják a lecsöpögő zsiradékot, és ezzel megakadályozzák a nem kívánt égést és a káros anyagok keletkezését.

   

  Az Activa cég lávaköves grillsütője kiválóan felszerelt. Két darab rozsdamentes acél égővel rendelkezik, ami lényegesen megnöveli a készülék élettartamát, továbbá az oldalán helyezkedik el a beépített harmadik gázégő is, amely alkalmas például a köretek, a szószok, vagy a forró italok elkészítéséhez. A grillező minőségi zománcozott grillráccsal rendelkezik, amely kiegészül egy melegen tartó grillráccsal is az indirekt grillezéshez, vagy a már elkészült ételek melegen tartásához.

   

  A grill fedelét nagy ellenőrző ablakkal látták el, a további kiegészítők között megtaláljuk a beépített hőmérőt, a praktikus fűszertartót és a modern, karbantartásmentes piezo gyújtószerkezetet. Nagy kerekei megkönnyítik a mozgatását. Ellentétben több más grillezővel, már alapvetően felszerelték a szükséges szerelvényekkel az 5 vagy 10 kg-os gázpalackok csatlakozásához, valamint a lávakövekkel és a takaróponyvával. Az Activa lávaköves grillsütő a neves, német Intertek ellenőrző intézet minőségbiztonsági tanúsítványával rendelkezik.

   

  Tartalom: lávaköves gázgrill, lávakövek, PB tömlő, nyomásszabályzó.

   

 • Gyártó
  Activa
  Termék típus
  Gázgrill
  Kézbesítési idő
  3-4 munkanap
  Szállítási költség
  2499 Ft
  Cikkszám
  dlg-11993
  Tömeg
  20 kg/db
Webáruház készítés