Kategóriák
Termék részletek


Csúszda - Toba 1,2 m zöld

Csúszda - Toba 1,2 m zöld
 • Csúszda - Toba 1,2 m zöld
 • Csúszda - Toba 1,2 m zöld
15 200 Ft
Telefonszám:
061 99-88-213
Garancia (fogyasztóknak):
12 hónap

Csúszda - Toba 1,2 m zöld

 

Komplex fejlesztőjáték beltéren és kültéren egyaránt a legkissebbeknek is.

A Toba csúszda, 1,2 m, zöld egy 118 cm hosszúságú, HDPE alapanyagból készült, anyagában teljesen színezett, UV álló, hullámos vonalvezetésű minőségi csúszda, ami 60 cm (+/-5 cm) magas csúszdaállványhoz, vagy játszótoronyhoz kapcsolható.


 • Termék leírás
  Otthoni használatra, HDPE, UV álló, anyagban teljesen színezett, rendkívül ellenálló, masszív műanyagból készült, hullámos vonalvezetésű csúszda.


  TÜV tanúsítvánnyal, az EN 71 szabványnak megfelelően készült minőségi termék. Induló magassága: 60 cm (+,-5 cm eltéréssel), teherbírása 50 kg.


  TIPP: egy slag segítségével, a csúszdalap hátoldalán található csatlakozót használva könnyedén vizes csúszdává alakítható!


  Ajánljuk kerti medencék, pancsolók kiegészítéséhez.


  Felszerelés: 60 cm (+/-5 cm) magas csúszdaállványhoz, vagy játszótoronyhoz kapcsolható. A csomagolás nem tartalmazza a termék rögzítéséhez szükséges 2 db csavart.


  Biztonsági előírások: a termék biztonságos használatához, és a sáros, kikopott fű megakadályozása érdekében válasszon ütéscsillapító gumilapot. A termék felállításánál figyelni kell arra, hogy a biztonságos használathoz minimálisan szükséges 2 méteres távolság megmaradjon a csúszda és más esetleges tereptárgyak (kerítés, fák, szárítókötél, stb.) között. Ebben a biztonsági zónában ne hagyjunk semmilyen hegyes, kemény, vagy szögletes tárgyat, ami sérülést okozhat a gyermeknek.


  Kisebb gyermekeknek, a teljes biztonság érdekében ajánljuk a csúszda mellé a kapaszkodó használatát.  A Toba csúszda, 1,2 m, zöld egy 118 cm hosszúságú, HDPE alapanyagból készült, anyagában teljesen színezett, UV álló, hullámos vonalvezetésű minőségi csúszda, ami 60 cm (+/-5 cm) magas csúszdaállványhoz, vagy játszótoronyhoz kapcsolható.


  Rendkívül masszív, erős szerkezetű, minőségi csúszdalap, melyet azon felhasználóknak ajánlunk, akik hosszú távra tervezik a csúszda használatát. Kültéren és beltéren egyaránt használható.


  A termék tanúsítványa alapján lakossági használatra alkalmas. A csúszdát egyszerre egy, legfeljebb 50 kg súlyú gyermek használhatja.


  A csomagolás nem tartalmazza a termék rögzítéséhez szükséges csavarokat.


  A csúszdát két db 5 vagy 6 mm átmérőjű süllyesztett fejű facsavarral (nem tartozék) kell a toronyhoz rögzíteni. A termék biztonságos használatához, és a sáros, kikopott fű megakadályozása érdekében válasszon ütéscsillapító gumilapot. A termék felállításánál figyelni kell arra, hogy a biztonságos használathoz minimálisan szükséges 2m-es távolság megmaradjon a csúszda és más esetleges tereptárgyak (kerítés, fák, szárítókötél, stb.) között. Ebben a biztonsági zónában ne hagyjunk semmilyen hegyes, kemény, vagy szögletes tárgyat, ami sérülést okozhat a gyermeknek. Kisebb gyermekeknek, a teljes biztonság érdekében ajánljuk a csúszda mellé a kapaszkodó használatát.


  Tisztítása langyos, szappanos vízzel lehetséges. Csúszdáink személyesen is megtekinthetők és megvásárolható üzleteinkben.


  Ma már, hála a házilag is viszonylag könnyedén összeszerelhető kerti játékoknak (Jungle Gym, Blue Rabbit, stb.) egyre több magánkertben is megtalálhatók a komplett játszóterek otthoni változatai. Akinek nem áll rendelkezésére kerti torony, de van egy lejtős domboldala a kertben, vagy a terasz kialakítása ezt lehetővé teszi, onnan is elindíthatja a csúszdát. Ilyen esetkben azonban fokozottan ügyelni kell a biztonságos felfüggesztésre és az esési tér kialakítására. A hintázás, mászás, csúszás, a szabadban töltött vidám órák észrevétlenül járulhatnak hozzá a gyermekek idegrendszeri fejlődéséhez. Az iskolás korban jelentkező magatartási és tanulási zavarok hátterében sokszor az idegrendszer éretlensége áll, mely az érzékszervek által felvett információk összehangolásának alacsony színvonalában nyilvánul meg. Az idejében elkezdett, tudatosan alkalmazott mozgásformákkal az idegrendszer más és más területeit stimuláljuk. A mozgásfejlesztés, jelen esetben a csúszdázás célja, hogy a központi idegrendszerben új kapcsolatok alakuljanak ki. A nagyobb gyermekek bátorítás nélkül is kipróbálják a csúszás különböző módszereit: fekve, háton, vagy hason, fejjel lefelé... Vannak azonban olyan gyerekek, akik először idegenkedhetnek a csúszdától, mások a hintánál kérik, hogy ne olyan magasra... Őket minden esetben kedvesen bátorítsuk, hogy “menni fog ez nekik”, és mindig dicsérjük meg őket, ha valamit már önállóan is képesek voltak megcsinálni. Ha kezdetben csak úgy megy a csúszás, hogy anya, vagy apa fogja a csemetéje kezét, sose tegyünk megjegyzést, vagy bélyegezzük meg gyermekünket. A gyermekek fejlődése egyénenként eltérő, ezért jó, ha a szülő a gyermeke fejlődését a saját üteméhez igazítva értékeli. Ehhez kívánunk vidám és önfeledt perceket, sok örömöt és türelmet!

  Jellemzők  RendelhetőIgen
  Szélesség (cm)38 cm
  Hosszúság118 cm
  Szinzöld
  Beülési magasság60 cm
  Csúszófelület hossza118 cm
  Szállítási méret118 x 38 x 10 cm
  Terhelhetőség50 kg
  Ajánlott korosztály1 - 3 év, 3 - 6 év
  Származási helyhollandia
  UV állóságigen
  Összecsukhatónem
  AnyagaHDPE
  Kiszerelési egységdb   

 • Gyártó
  Toba
  Termék típus
  Csúszda
  Kézbesítési idő
  1-2 munkanap
  Szállítási költség
  7999 Ft
  Személyes átvétel
  Ingyenes
  Cikkszám
  NLD-417006002001
  Tömeg
  2 kg/db
Webáruház készítés