Kategóriák
Termék részletek


HECHT5051S AKKUMULÁTOROS Fűnyíró, ÖNJÁRÓ, AKKU+töltő NEM TARTOZÉK!

HECHT5051S AKKUMULÁTOROS Fűnyíró, ÖNJÁRÓ, AKKU+töltő NEM TARTOZÉK!
179 990 Ft
Telefonszám:
+361 99-88-213
Garancia (fogyasztóknak):
24 hónap

HECHT5051S AKKUMULÁTOROS Fűnyíró, ÖNJÁRÓ, AKKU+töltő NEM TARTOZÉK!

 

 • Akkus fűnyíró, 51 cm munkaszélességgel
 • Feszültség 40V
 • Kosár térfogata 60 l
 • Önjáró
 • Munkaidő egy töltéssel max. 65 perc, aminek elégnek kell lennie kb. 600m2 terület nyírásához.
 • Az akkumulátort és a töltőt nem tartalmazza.

 • Termék leírása


  A HECHT 5051 S egy akkumulátoros fűnyíró. A fűnyíró alvázában van hely két 40V-os akkumulátornak (nem része a szállításnak). A maximális munkaidő egy pár 4Ah-s akkumulátorral egy töltéssel akár 64 perc is lehet, 600 m2 terület lenyírásához alkalmas. Ezt a területet azonban jelentősen befolyásolja a gyep hossza és sűrűsége. A fűnyíró azonban egy akkumulátorral is üzemeltethető, és a töltési munkaidő természetesen a felére csökken.


  Ha néhány akku nem elegendő a teljes telek lenyírásához , opcionálisan továbbiak is vásárolhatók. Alternatív megoldásként nyírjon az egyik akkumulátorral, és közben töltse fel a másikat.


  Ez a termék az ACCU 5040 program része, amellyel egyedülálló módon képes futtatni 22 terméket egy típusú akkumulátorral. Minden az ACCU 5040 programmal megjelölt termék teljes mértékben kompatibilis az HECHT 005040B, HECHT 005025B és 005050B típusú akkumulátorral. A legfőbb előnye nem csak a költségek csökkentése, hanem az a tény is, hogy az akkumulátor teljesen kihasználható annak teljes élettartama alatt.  A fűnyíró egyesíti a károsanyag-kibocsátásmentes, csendes és gyakorlatilag karbantartást nem igénylő villanymotor előnyeit, valamint a belsőégésű motoros kaszák energiaforrástól független előnyeit. Így nincs szükség tápkábelek előkészítésére és húzására a kasza mögé, vagy bonyolult belső égésű motor beindítására. Csak helyezze be a feltöltött akkumulátort, és a fűnyíró készen áll.
  A rendkívül egyszerű kezelésnek és karbantartásnak köszönhetően, amely gyakorlatilag az akkumulátor töltésére és a kés rendszeres élezésére korlátozódik, a fűnyíró idősek számára is alkalmas.


  A fűnyíró könnyű fűnyírást tesz lehetővé még kerítések és falak mentén is. A speciálisan kialakított alváznak és a kerekek elhelyezkedésének köszönhetően a kés szinte a kerítés vagy a fal széléig ér. A lenyíratlan fűcsík így 2-3 cm-re csökken. Az  utólagos vágás ezért egyszerű, vagy bizonyos esetekben egyáltalán nem szükséges.


  Az akkumulátort és a töltőt nem tartalmazza a csomag.


  A kerekek golyóscsapágyakra vannak felszerelve. A golyóscsapágyak csökkentik a kerekek kopását, súrlódását és gördülési ellenállását. A golyóscsapágyakra szerelt kerekek stabilabbak, a csapágyak jelentősen meghosszabbítják a kerekek és csapok élettartamát is
  Paraméterek

  motorakkumulátoros
  munkaszélesség51 cm
  tömeg27,7 kg
  vágási magasság25-75 mm
  gyűjtőkosár60 l
  akkumulátor Li-ionigen
  fordulatszám terhelés nélkül2700 ford./perc
  ajánlott terület600 m2
  kerekek első/hátsó átmérője8/11 hüvelyk
  vágási magassága25-75 mm

   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


 • Gyártó
  Hecht
  Termék típus
  Fűnyíró
  Kézbesítési idő
  2-3 munkanap
  Szállítási költség
  ingyenes
  Vonalkód (EAN)
  8595614923682
  Cikkszám
  HECHT5051S
  Tömeg
  28 kg/db
Webáruház készítés