Kategóriák
Termék részletek


Mnichov Egyszintes Barna Fa Kültéri Nyúlketrec Kralikarna_Mnichov

Mnichov Egyszintes Barna Fa Kültéri Nyúlketrec Kralikarna_Mnichov
36 946 Ft

Mnichov Egyszintes Barna Fa Kültéri Nyúlketrec

 

 • Ez a minőségi ketrec barátságos helyet biztosít a kisállatok, főleg az aranyos nyulak számára. Sokrétű használatra alkalmas: játékra, gyakorlásra, kiképzésre, vagy egyszerűen állatai biztonságos tartására.

  Ez a nyúlketrec bőséges gyakorlási teret biztosít állatai számára, miközben az erős, vasból készült drótháló segít megelőzni a káros viselkedést és a váratlan baleseteket. Mindeközben a vasdrótból készült rács konstrukciója biztosítja háziállatai felügyeletét, és lehetővé teszi számukra, hogy szemmel tartsák környezetüket és elegendő friss levegőhöz jussanak.

  A nyúlketrec kiváló minőségű fakeret felhasználásával készült, ami erőssé és biztonságos elkerített területté teszi, ami évekig kitart. Zöld aszfaltból készült teteje távol tartja az esőt, miközben a kényelmes búvóhely tökéletes alvási teret biztosít. A felső tető nyitható, hogy megfoghassa vagy szabadon engedhesse az állatokat. A kihúzható tálca megkönnyíti a tisztítást. Az ajtók könnyen becsukhatók, és csúszóretesszel zárhatók. Ez a fából készült nyúlketrec tökéletes kisállatok számára.

   

  Fontos megjegyzés: Azt javasoljuk, hogy a nyúlketrecet védett helyre tegye. Így hosszabb ideig lesz használható.

   

 • Gyártó
  AGROFORTEL
  Garancia
  24 hónap
  Kézbesítési idő
  2-4 munkanap
  Szállítási költség
  1999 Ft
  Vatera.hu szállítási sablon
  40132231
  Cikkszám
  AGF-Kralikarna_Mnichov
  Tömeg
  10 kg/db
Webáruház készítés