Kategóriák
Termék részletek


Pontaqua EASYSPA SPA 001

Pontaqua EASYSPA SPA 001
 • Pontaqua EASYSPA SPA 001
 • Pontaqua EASYSPA SPA 001
11 790 Ft

Pontaqua EASYSPA SPA 001

 

 • EASYSPA

  Vízkezelő csomag masszázsmedencékhez

   

  Tartalom:

  1 tasak AQUALUX A induló mix: aktív oxigénes fertőtlenítőszer, védi az uszodavíz tisztaságát a baktériumok, gombák, algák ellen.

  12 tasak AQUALUX A heti mix: klórmentes, szagtalan, nem ingerli a szemet, nyálkahártyát.

  1 tasak CLEAR SPA tisztító mix: tisztítja medencéjét még a nehezen hozzáférhető helyeken is

  + AJÁNDÉK HABNEX habzásgátló folyadék

   

  • INDULÓ VEGYSZER - AQUALUX A

  Alkalmazása: A medence feltöltése utána adjuk a tasak tartalmát a vízhez, míg a vízforgatás üzemel.

   

  • HETI VEGYSZER - AQUALUX A

  Alkalmazása: A vegyszert hetente adagoljuk a medence vizéhez, lehetőleg a heti utolsó használat után, míg a vízforgatás üzemel.

  Nagyobb terhelés, gyakoribb medencehasználat, kültéri alkalmazás, sok napsütés, melegebb víz, de különösen több tényező együttesen okozhatja, hogy a heti adaggal nem tudjuk tökéletesen tisztán tartani a vizet. Amennyiben a heti egyszeri vegyszeradagolásnál opálosodás lép fel, csökkentse le a 7 napos időtartamot igény szerint.

  A fürdőzők medence használat előtt mindig zuhanyozzanak le!

   

  • TISZTÍTÓ VEGYSZER - CLEAR SPA

  A CLEAR SPA segítségével kitisztíthatjuk masszázsmedencénket, beleértve annak tartozékait is (befúvókat, csöveket). A granulátum a nehezen hozzáférhető helyeken is ki tudja fejteni hatását, ahol a mechanikai tisztítás nehezen végezhető el. Hatékonyan eltávolítja a biofilm réteget, olaj és kozmetikai szerek lerakódásait. Hatásos a kellemetlen szagokkal szemben. A nehezen eltávolítható szennyeződések sok esetben a vízforgató rendszerben rakódnak le, ezért a vízforgató rendszer alapos átöblítését javasoljuk a CLEAR SPA-val minden vízcsere alkalmával.

  Alkalmazási koncentrációk: A vegyszert medencehasználat után, a vízcserét megelőzően alkalmazzuk. Oldjuk fel előzetesen egy vödör vízben, majd öntsük a medence vizébe, míg a vízforgatás üzemel. Adjuk a tasak tartalmát a medencevízhez, majd forgassuk a vizet legalább 5 percig. 

  Behatási/várakozási idő: Hagyjuk leállítva egy órán át, hogy a vegyszer kifejtse hatását, utána rövid ideig ismét keringessük a vizet a rendszerben. Ezután engedjük le, majd öblítsük át a rendszert tiszta vízzel. 

  Elsősegélynyújtás: Azonnal távolítsunk el minden ruhaneműt, amely a termékkel szennyeződött. A mérgezési tünetek sok esetben csak órák múlva jelentkeznek, ezért orvosi megfigyelés szükséges a balesetet követő legalább 48 órán keresztül. A légzőkészüléket csak azután távolítsuk el, miután a szennyeződött ruhaneműt teljesen eltávolítottuk. Belélegzés esetén: A sérültet vigyük friss levegőre, forduljunk orvoshoz amennyiben a tünetek nem múlnak el. Bőrrel érintkezés esetén: Azonnal nagy mennyiségű vízzel és szappannal mossuk le majd alaposan öblítsük le.  Szembe kerülés esetén: Azonnal nagy mennyiségű vízzel kell a szemet kiöblíteni, néhány percen keresztül, mialatt a szemhéjat szét kell feszíteni, hogy a szem és a szemhéj minden szövetének teljes öblítése biztosítva legyen. A későbbiekben forduljunk orvoshoz. Lenyelés esetén: Azonnal forduljunk orvoshoz. Itassunk a sérülttel annyi vizet, amennyit csak meg tud inni, és vigyük friss levegőre, további rosszullét esetén forduljunk orvoshoz. 

  Figyelmeztetés: Biocidok alkalmazásakor ügyeljünk a biztonságra! Használat előtt mindig olvassuk el a címkét és a használati útmutatót! A vegyszert a használati útmutató szerint kell alkalmazni. A termék kizárólag masszázsmedence vízforgató rendszer átöblítésére használható. Fürdővíz kezelésére nem alkalmazható. 

  Hulladékkezelés: Meg kell vizsgálni a termék újrafelhasználhatóságát. A nem felhasználható készítmény és a kiürült göngyöleg kommunális hulladékhoz nem keverhető. Kezelésre a 98/2001(VI.15.) Korm. rendelet és a 16/2001 (VII.18.) KöM rendelet előírásai az irányadók. Szennyezés-mentesítés: Tiszta, száraz, csak erre a célra megfelelő eszközzel szükséges felsöpörni és lapátolni a megfelelő tiszta, száraz, jól záró tartályba. A maradékot bő vízzel fel kell mosni. 

  Felhasználói kör: professzionális és lakossági. 

  Környezetvédelem/ökotoxikológia: Tartsuk a keveréket távol a szennyvíz csatornáktól, a vízgyűjtőktől és a vízellátástól. Tilos a készítményt, annak megmaradt maradékát, csomagolóanyagát elő vízbe, közcsatornába és talajba juttatni. Tájékoztassuk a megfelelő hatóságot vízfolyásba vagy a csatornarendszerbe került szivárgás esetén.

  Tárolási körülmények: Szorosan lezárva a saját tárolóedényében, mások és gyermekek által nem hozzáférhető hűvös, fagymentes helyen, szilárd-, nem nedvszívó padlójú helyiségben szabad tárolni. Ne engedjük, hogy a tárolóedénybe víz kerüljön.

  Élelmiszerektől távol tartandó.

   

  • HABNEX - Habzásgátló folyadék

  Pezsgőfürdőben, masszázsmedencékben alkalmazandó, hatékonyan csökkenti a kozmetikai szerek vagy egyéb anyagok okozta habzást.

  Alkalmazás: A képződött habon permetezzük szét a habzásgátlót és várjuk meg míg a hab eloszlik. Ha nem értük el a kellő hatást, rövid idő múlva a maradék habra ismét vigyük fel.

  Csak a szükséges mennyiségű vegyszert használjuk, mert túladagolás esetén olajfoltok jelenhetnek meg a víz felszínén. Tárolás eredeti csomagolásban, hűvös, száraz helyen, napfénytől védve.

  A keletkező hulladékvizet hígítatlanul, illetve közvetlenül nem szabad a talajvízbe, felszíni vizekbe, csatornahálózatba engedni. Adagolási arány habzástól függően 1 m3 medencevízhez adagoljunk 10-20 ml habzásgátlót, majd várjunk, amíg a szer jól elkeveredik. Maximális adagolási mennyiség 100 ml/1 m3.

  Alkalmazás után a medence azonnal használatba vehető. 

  Használati útmutató

 • Gyártó
  Pontaqua
  Termék típus
  Vízkezelő
  Kézbesítési idő
  1-2 munkanap
  Szállítási költség
  1299 Ft
  Cikkszám
  SPA001
  Tömeg
  1,04 kg/db
Webáruház készítés