Kategóriák
Termék részletek


Riwall PRO RALM 3740i - Akkus fűnyíró 40V s szénkefe nélküli motorral

Riwall PRO RALM 3740i - Akkus fűnyíró 40V s szénkefe nélküli motorral
88 990 Ft
Telefonszám:
061 99-88-213
Garancia (fogyasztóknak):
24 hónap

Riwall PRO RALM 3740i - Akkus fűnyíró 40V s szénkefe nélküli motorral

 

Riwall PRO RALM 3740i - Akkus fűnyíró 40V s szénkefe nélküli motorral

 • RALM 3740i - Akkus fűnyíró 40V s szénkefe nélküli motorral

   

  modern nagy teljesítményű, karbantartást nem igénylő PowerMax motor

  kertje gondozásának legkényelmesebb módja – magas teljesítmény, könnyű indítás, halk működés, zéró károsanyag kibocsátás, zéró szervizanyag (olaj, üzemanyag, gyújtógyertya, szűrő stb.)

  optimalizált alváz és oldalkidobó terelő a tökéletes fűgyűjtésért

  kényelmes központi vágási magasság állítás

  ergonomikus csúszásgátló markolat akkuszint kijelzővel

  a tolókarok könnyen összecsukhatók a könnyű tároláshoz és mozgatáshoz

  tágas műanyag gyűjtőkosár telítettség kijelzővel

  markolat a kényelmes hordozhatóságért

  tartós polimer alváz

  biztonsági kulcs a nem kívánt indítás megelőzéséhez

  bármely Riwall akkuval és töltővel kombinálható

  2 év teljes garancia az akkura – probléma esetén automatikusan újra cseréljük

  a gép biztonságosan átment a neves német TÜV minősítő cég összes tesztjén

  az akku és a töltő külön vásárolható

   

    

  PowerMax technology:

   

  A legújabb szénkefe nélküli technológia olyan teljesítményt biztosít a motoroknak, melyre korábban csak a benzinmotoros gépek voltak képesek. Velünk ellentétben azonban számos előnye van – könnyű indítás, zéró karbantartás, zéró szervizanyag (olaj, üzemanyag, gyújtógyertya, szűrő stb.), halk üzem és zéró károsanyag kibocsátás.  

   

  Alapelv: az állórész a motor belső oldalán van elhelyezve és az állandó mágnesekkel ellátott forgórész belül forog. Ennek köszönhetően a tekercs kisebb erőfeszítésnek van kitéve, megszűnik a szénkefék fékező hatása és így a magas hőtermelés, a ionizáló szikrák keletkezése és a szerkezet meghibásodásának veszélye. Ugyanakkor lényegesen könnyebb a szénkefék hűtése, elhelyezkedésük lehetővé teszi az egész motor befedését, a hő elvezetését a felületéről és elkerülni a szerkezet beszennyeződését, a csapágyakat beleértve. Az egész szerkezet egyszerűbb és könnyebb, mint a klasszikus szénkefés elektromotor.  

   

  Elektronikus vezérlés: az erő, amely a tengelyt forgatja elektronikusan vezérelt. Ennek köszönhetően a motor csak annyi energiát használ, amennyi az adott terhelésnél szükséges, továbbá állandó forgatónyomatékot tart. Így azonos erő áll rendelkezésre alacsony, ill. magas fordulatszámnál, ezzel jelentősen növekszik az akku üzemképességi időtartama.  

   

  Motor magasabb hatékonysága: a PowerMax motor magasabb fordulatszáma, kevesebb mozgó alaktrésze, a szénkefék hiányából fakadó zéró súrlódás és a jelentősen alacsonyabb melegedés következtében a hagyományos elektromotoroknál 30-50%-kal magasabb teljesítmény érhető el. Ezáltal olyan erővel szembesülhet, melyet eddig csak a legerősebb elektromos vagy benzines gépeknél tapasztalhatott.  

   

  Több kényelem: a szénkefe nélküli új technológiának köszönhetően a PowerMax motorok halkabbak a hagyományos elektromotoroknál és akár 70%-kal alacsonyabb a káros vibrációk szintje. A munka ezáltal kényelmessé és kellemessé válik.

   

  Hosszabb élettartam: a PowerMax motorok lényegében nem igényelnek karbantartást, továbbá a szénkefe nélküli modern koncepciónak és a motor teljes befedhetőségének köszönhetően különösen ellenálnak az ütéseknek, amik gyakoriak a kerti gépekkel végzet munkák esetében, ill. a belső szennyeződéseknek. Élettartamuk ezáltal szinte megduplázódik a hagyományos szénkefés motorokhoz képest.

   

   

  Tájékoztató a garanciális feltételekről (PDF)

   

 • Gyártó
  Riwall
  Termék típus
  Akkumulátoros fűnyíró
  Kézbesítési idő
  3-4 munkanap
  Szállítási költség
  2499 Ft
  Személyes átvétel
  Ingyenes
  Vonalkód (EAN)
  8595123403798
  Cikkszám
  AM18B1701037B
  Tömeg
  20 kg/db
Webáruház készítés