Kategóriák
Termék részletek


Riwall RALM 3740I - AKKUS fűnyíró

Riwall RALM 3740I - AKKUS fűnyíró
84 990 Ft
Telefonszám:
061 99-88-213
Garancia (fogyasztóknak):
24 hónap

Riwall RALM 3740I - AKKUS fűnyíró

 

 • AKKUS FŰNYÍRÓ 40V S SZÉNKEFE NÉLKÜLI MOTORRAL
  AKKU ÉS TÖLTŐ NÉLKÜL

  Műszaki adatok
  Munkaszélesség  (cm): 37
  Akkumulátor lithium-ion 40 V
  Gyűjtőkosár  (l): 40
  Kerekek átmérője  (mm): 150/180
  Motor akku 40 V, PowerMax
  Vágásmagasság állítása központi, 5 pozíció
  Vágásmagasság  (mm): 25-75
  Átlagos üzemidő 25/50/70 min (akkumulátorral)
  Önjáró Nem
  Alváz PP
  Ergonomikus tolókar Igen
  Súly (kg): 15.50

  - modern nagy teljesítményű, karbantartást nem igénylő PowerMax motor
  - kertje gondozásának legkényelmesebb módja – magas teljesítmény, könnyű indítás, halk működés, zéró károsanyag - kibocsátás, zéró szervizanyag (olaj, üzemanyag, gyújtógyertya, szűrő stb.)
  - optimalizált alváz és oldalkidobó terelő a tökéletes fűgyűjtésért
  - kényelmes központi vágási magasság állítás
  - ergonomikus csúszásgátló markolat akkuszint kijelzővel
  - a tolókarok könnyen összecsukhatók a könnyű tároláshoz és mozgatáshoz
  - tágas műanyag gyűjtőkosár telítettség kijelzővel
  - markolat a kényelmes hordozhatóságért
  - tartós polimer alváz
  - biztonsági kulcs a nem kívánt indítás megelőzéséhez
  - bármely Riwall akkuval és töltővel kombinálható
  - 2 év teljes garancia az akkura – probléma esetén automatikusan újra cseréljük
  - a gép biztonságosan átment a neves német TÜV minősítő cég összes tesztjén
  - az akku és a töltő külön vásárolható

  PowerMax technology:

  A legújabb szénkefe nélküli technológia olyan teljesítményt biztosít a motoroknak, melyre korábban csak a benzinmotoros gépek voltak képesek. Velünk ellentétben azonban számos előnye van – könnyű indítás, zéró karbantartás, zéró szervizanyag (olaj, üzemanyag, gyújtógyertya, szűrő stb.), halk üzem és zéró károsanyag kibocsátás.

  Alapelv: az állórész a motor belső oldalán van elhelyezve és az állandó mágnesekkel ellátott forgórész belül forog. Ennek köszönhetően a tekercs kisebb erőfeszítésnek van kitéve, megszűnik a szénkefék fékező hatása és így a magas hőtermelés, a ionizáló szikrák keletkezése és a szerkezet meghibásodásának veszélye. Ugyanakkor lényegesen könnyebb a szénkefék hűtése, elhelyezkedésük lehetővé teszi az egész motor befedését, a hő elvezetését a felületéről és elkerülni a szerkezet beszennyeződését, a csapágyakat beleértve. Az egész szerkezet egyszerűbb és könnyebb, mint a klasszikus szénkefés elektromotor.

  Elektronikus vezérlés: az erő, amely a tengelyt forgatja elektronikusan vezérelt. Ennek köszönhetően a motor csak annyi energiát használ, amennyi az adott terhelésnél szükséges, továbbá állandó forgatónyomatékot tart. Így azonos erő áll rendelkezésre alacsony, ill. magas fordulatszámnál, ezzel jelentősen növekszik az akku üzemképességi időtartama.

  Motor magasabb hatékonysága: a PowerMax motor magasabb fordulatszáma, kevesebb mozgó alaktrésze, a szénkefék hiányából fakadó zéró súrlódás és a jelentősen alacsonyabb melegedés következtében a hagyományos elektromotoroknál 30-50%-kal magasabb teljesítmény érhető el. Ezáltal olyan erővel szembesülhet, melyet eddig csak a legerősebb elektromos vagy benzines gépeknél tapasztalhatott.

  Több kényelem: a szénkefe nélküli új technológiának köszönhetően a PowerMax motorok halkabbak a hagyományos elektromotoroknál és akár 70%-kal alacsonyabb a káros vibrációk szintje. A munka ezáltal kényelmessé és kellemessé válik.

  Hosszabb élettartam: a PowerMax motorok lényegében nem igényelnek karbantartást, továbbá a szénkefe nélküli modern koncepciónak és a motor teljes befedhetőségének köszönhetően különösen ellenálnak az ütéseknek, amik gyakoriak a kerti gépekkel végzet munkák esetében, ill. a belső szennyeződéseknek. Élettartamuk ezáltal szinte megduplázódik a hagyományos szénkefés motorokhoz képest. 

 • Gyártó
  Riwall
  Kézbesítési idő
  1-2 munkanap
  Szállítási költség
  2499 Ft
  Vonalkód (EAN)
  8595123403798
  Cikkszám
  BZG-AM18B1701037B
  Tömeg
  20 kg/db
Webáruház készítés