Kategóriák
Termék részletek


HECHT 5563SXE Benzinmotoros Fűnyíró, Önjáró, Három Kereku

HECHT 5563SXE Benzinmotoros Fűnyíró, Önjáró, Három Kereku
286 990 Ft
Telefonszám:
061 99-88-213

HECHT 5563SXE Benzinmotoros Fűnyíró, Önjáró, Három Kereku

 

HECHT 5563SXE Benzinmotoros Fűnyíró, Önjáró, Három Kerekű

 

 • fémházas


  motor térfogat [cm3] 173


  Maximális nyomaték [Nm] 10


  teljesítmény [W] 4,9 munkaszélesség [cm] 56


  tömeg [kg] 46


  gyűjtőkosár [l] 60


  vágási magasság [mm] 25-75


  kerekek első/hátsó átmérője [coll] 8/11


   


  A HECHT 5563 SXE 3 kerekű benzinmotoros önjáró fűnyíró elektromos indítással. 4-ütemű HECHT OHV motorral van felszerelve, 173 cm3 hengerűrtartalommal, ami 4,9 LE teljesítményt biztosít.


  A fűnyíró alapját az erős acél váz alkotja, amiben 56 cm-es munkaszélességű kés forog. A kés a késtartóra központosító, elfordulásgátlóval van rögzítve, ami akadályba ütközéskor a kés elcsúszását okozza. A kés rögzítésének az a megoldása sok esetben megelőzheti a motor sérülését vagy a tengely elferdülését. A vágási magasságot 25-től 75 mm-ig lehet állítani, hét pozícióban. A füvet 60 l-es textil kosárba lehet gyűjteni, ami anyagának köszönhetően nemcsak könnyű, de segíti a levegő áramlását, így könnyen megtelik. A kosár felső része aerodinamikus szintjelzővel van ellátva, ami a kosár megtelésekor felemelkedik, ezzel jelezve, hogy itt az ideje a kosár kiürítésének.


  3 kerekű kialakításának köszönhetően munkavégzés közben egyszerűvé teszi a tereptárgyak kikerülését A fűnyíró tartozéka még az oldalkidobó burkolat és a mulcsozó ék.


   


  Elég levenni a gyűjtőkosarat, a hátsó kidobónyílásba beilleszteni a mulcsozó éket. és a speciális késeknek köszönhetően a fűnyíró készen áll a mulcsozásra. A mulcsozás folyamán a fű finom darabokra van összevágva, amelyek szabadon lehullanak a fű gyökeréhez.


  A finom összevágásnak köszönhetően megtartják a talajban a nedvességet és természetesen táplálják a talajt. Ha az ékkel együtt felteszi az oldalkidobó burkolatát is, a füvet az oldalkidobó használatával tudja vágni. Ez akkor előnyös, ha a levágott füvet nem szeretné összegyűjteni, és így a nagyra nőtt füvet is le tudja vágni.


  A fűnyíró beindítása történhet az elektromos indítóval, vagy a klasszikus berántóval is. Az elektromos indítás a fogantyún található indítógomb lenyomásával történik. Az indítást 12 V-os akkumulátor segíti, ami a fogantyú paneljében található.


  Így mindig jól hozzá lehet férni, és a fűnyíró tartozéka az akkumulátor töltő is, amit közvetlenül a fogantyún található, így az akkumulátort úgy lehet tölteni, hogy nem szükséges kivenni a fűnyíróból. A fűnyírót természetesen klasszikus berántással is be lehet indítani.


  A gép használata nagyon egyszerű, a motor hidegen indításának megkönnyítésére szívatóval is fel van szerelve.


  A motor irányítása a fogantyún található karral történik, a másik itt található kar az önjárót működteti. A menetsebessége (4 fokozatban) kb. 3-4,5 km/h.


  A fogantyú magassága is állítható, így mindenki a saját testmagasságához legkényelmesebb pozíciót tudja kiválasztani.


  A fogantyút egyszerűen és gyorsan össze lehet csukni, amit nagyra fog értékelni például a szállításkor vagy raktározáskor.


   

 • MennyiségKedvezményTermék ára
  1 db vagy többkevesebb mint 2 db-286 990 Ft/db
  2 db vagy többkevesebb mint 3 db2 %281 250 Ft/db
  3 db vagy több 3 %278 380 Ft/db
 • Gyártó
  Hecht
  Termék típus
  Fűnyíró
  Garancia
  24 hónap
  Kézbesítési idő
  1-2 munkanap
  Szállítási költség
  ingyenes
  Személyes átvétel
  Ingyenes
  Cikkszám
  HECHT5563SXE
  Tömeg
  46 kg/db
Webáruház készítés