Kategóriák
Termék részletek


HECHT Benzinmotoros önjáró Fűnyíró 135ccm

HECHT Benzinmotoros önjáró Fűnyíró 135ccm
179 990 Ft
Telefonszám:
061 99-88-213
Garancia (fogyasztóknak):
24 hónap

HECHT Benzinmotoros önjáró Fűnyíró 135ccm

 

 • Benzinmotoros fűnyíró 46 cm munkaszélességgel.
 • 135 cm3-es motor 2,4 kW névleges teljesítménnyel.
 • Kosár térfogata 60 l.
 • 4 fokozatú haladással.
 • A fűnyíró kb. 1200 m2-es területek nyírására alkalmas.

 • Termék leírása  Ezt a nagyon közkedvelt 5 in 1, önjáró fűnyírót közepes és nagy kertekbe ajánljuk, maximum 1200 m2 terület rendszeres karbantartására. A fűnyíró robusztus háza minőségi acélból készült, és ellenálló komax felületkezelést kapott, ami biztosítja a gép hosszú élettartamát. A hozzá adott tartozékoknak köszönhetően szerszámok nélkül is könnyen átalakítható mulcsozóvá, vagy a gyűjtőkosár helyett oldalkidobóval is használható.
  A jól átgondolt vágókamra kialakításnak és a speciálisan formázott késeknek köszönhetően a fűnyírás eredménye tökéletes. A fűnyíró konstrukciója lehetővé teszi az EDGE CUTTING nyírást, ami tulajdonképpen azt jelenti, hogy közvetlenül a falak, kerítések mellett is levágja a füvet.
  A 60 literes gyűjtőkosár egy hosszú ergonomikus fogantyúval van ellátva, és rendelkezik még a kosár telítettségét jelző csappantyúval. A kitűnő levegőáramlásnak köszönhetően a gyűjtőkosár teljesen megtelik. A nagy kerekek futófelületének mintázata csúszásbiztos, ami biztosítja a könnyű mozgatást és manőverezést.
  A meghajtásról az 5 HP HECHT OHV motor gondoskodik, ami megbízhatóan hajtja meg a kést és a kerekeket. A zavartalan működést a minőségi GT Synchro hajtómű biztosítja, és minden kereke csapágyazott. A fűnyíró menetsebességét kényelmesen a saját igényinek megfelelően tudja szabályozni, a sebesség 4 fokozatban állítható.
  A teljes fűnyíró ergonomikus kialakítású, ezzel biztosítjuk a legkényelmesebb használatát és a kiváló fűnyírást. A vágási magasság hét fokozatban állítható 25 és 75 mm közötti tartományban, ez biztosítja az optimális kihasználhatóságát minden kertben. A puha markolatal ellátott kényelmes fogantyú magasságát egyszerűen hozzá lehet állítani a gép kezelőjének magasságához, hogy a munkavégzés a lehető legkényelmesebb legyen. Természetesen a fogantyú egyszerűen összecsukható, amit nagyra fog értékelni szállításkor vagy tároláskor. A hosszú fogantyúk kényelmesen használhatóak jobb- és balkezesek számára is.
  Paraméterek

  motorHECHT OHV
  munkaszélesség46 cm
  tömeg36,7 kg
  vágási magasság25-75 mm
  fémházasnem
  gyűjtőkosár60 l
  motor térfogat135 cm3
  teljesítmény SAE J1940 szerint3,3 HP
  ajánlott terület1200 m2
  kerekek első/hátsó átmérője8/11 hüvelyk
  oldalkidobóigen
  Mulcsozó betétigen
  max. nyomaték7 Nm

 • Gyártó
  Hecht
  Termék típus
  Fűnyíró
  Kézbesítési idő
  2-3 munkanap
  Szállítási költség
  ingyenes
  Vonalkód (EAN)
  8594061748329
  Cikkszám
  HECHT_5484_SX_5_in_1
  Tömeg
  35 kg/db
Webáruház készítés