Kategóriák
Termék részletek


Benzinmotoros önjáró Fűnyíró 173ccm

Benzinmotoros önjáró Fűnyíró 173ccm
229 990 Ft
Telefonszám:
061 99-88-213
Garancia (fogyasztóknak):
24 hónap

Benzinmotoros önjáró Fűnyíró 173ccm

 

 • Benzinmotoros fűnyíró.
 • 56 cm-es munkaszélességgel.
 • 196 cm3-es motor, 3,5 kW névleges teljesítménnyel.
 • Kosár térfogata 70 l. 4 fokozatú haladással.
 • A fűnyíró kb. 2000 m2-es területek nyírására alkalmas.

 • Termék leírása


  A HECHT 5564 SX egy benzinmotoros önjáró fűnyíró. 4-ütemű HECHT OHV motorral van szerelve, 196 cm3 hengerűrtartalommal, ami 4,9 LE teljesítményt biztosít.
  A fűnyíró alapját az erős acél váz alkotja, amiben 56 cm-es munkaszélességű kés forog. A kés a késtartóra központosító, elfordulásgátlóval van rögzítve, ami akadályba ütközéskor a kés elcsúszását okozza. A kés rögzítésének az a megoldása sok esetben megelőzheti a motor sérülését vagy a tengely elferdülését. A vágási magasságot 25-től 75 mm-ig lehet állítani, hét pozícióban.
  A füvet 70 l-es textil kosárba lehet gyűjteni, ami anyagának köszönhetően nemcsak könnyű, de segíti a levegő áramlását, így könnyen megtelik. A kosár felső része aerodinamikus szintjelzővel van ellátva, ami a kosár megtelésekor felemelkedik, ezzel jelezve, hogy itt az ideje a kosár kiürítésének.
  A fűnyíró tartozéka még az oldalkidobó burkolat és a mulcsozó ék. Elég levenni a gyűjtőkosarat, a hátsó kidobónyílásba beilleszteni a mulcsozó éket. és a speciális késeknek köszönhetően a fűnyíró készen áll a mulcsozásra. A mulcsozás folyamán a fű finom darabokra van összevágva, amelyek szabadon lehullanak a fű gyökeréhez. A finom összevágásnak köszönhetően megtartják a talajban a nedvességet és természetesen táplálják a talajt. Ha az ékkel együtt felteszi az oldalkidobó burkolatát is, a füvet az oldalkidobó használatával tudja vágni. Ez akkor előnyös, ha a levágott füvet nem szeretné összegyűjteni, és így a nagyra nőtt füvet is le tudja vágni.
  A fűnyíró beindítása berántóval történik. 
  A gép használata nagyon egyszerű, a motor hidegen indításának megkönnyítésére szívatóval is fel van szerelve. A motor irányítása a fogantyún található karral történik, a másik itt található kar az önjárót működteti. A menetsebessége (4 fokozatban) kb. 3-4,5 km/h. A fogantyú magassága is állítható, így mindenki a saját testmagasságához legkényelmesebb pozíciót tudja kiválasztani. A fogantyút egyszerűen és gyorsan össze lehet csukni, amit nagyra fog értékelni például a szállításkor vagy raktározáskor.


   
  Paraméterek

  motorHECHT OHV
  munkaszélesség56 cm
  tömeg42,8 kg
  vágási magasság25-75 mm
  fémházasnem
  gyűjtőkosár70 l
  motor térfogat196 cm3
  teljesítmény SAE J1940 szerint3,6 HP
  ajánlott terület2000 m2
  kerekek első/hátsó átmérője8/11 hüvelyk
  oldalkidobóx
  Mulcsozó betétx
  max. nyomaték10 Nm

 • Gyártó
  Hecht
  Termék típus
  Fűnyíró
  Kézbesítési idő
  2-3 munkanap
  Szállítási költség
  ingyenes
  Személyes átvétel
  Ingyenes
  Vonalkód (EAN)
  8595614904070
  Cikkszám
  HECHT_5564_SX_5_in_1
  Tömeg
  42 kg/db
Webáruház készítés